RZR XP® Turbo S
*Fordonet på bilderna kan visas i utförande och/eller med tillbehör som inte finns tillgängliga i Sverige.

RZR XP® Turbo S

Pris från 292.720:- EXKL MOMS (365.900:- INKL MOMS)
KÖREGENSKAPER I TERRÄNG

KÖREGENSKAPER I TERRÄNG

KRAFT, FJÄDRING OCH SMIDIGHET
För att vinna tar man inga genvägar och en andraplats finns inte ens i vår tanke. Den helt nya RZR XP® Turbo S trotsar förnuftets gränser och tillsammans med en banbrytande design levererar den en hotfull kombination av prestanda och marknadsledande egenskaper.

BEVISAD I VÄRLDEN

BEVISAD I VÄRLDEN

Industrins tuffaste modell
RZR XP® Turbo S är i grunden helt ny med en konstruktion som är tåligare och starkare i varje detalj.  Fordonets djärva storlek och gigantiska hjulbas är integrerat med en stabilare och slagtåligare design som skapar obarmhärtigt bra köregenskaper som inget kan stoppa.

32” MONSTER DÄCK

32” MONSTER DÄCK

För första gången någonsin ... 32" däck standardmonterade direkt från fabrik på ett par 15" aluminium fälgar. Specialdesignade för bättre grepp och kontroll som tillsammans med 8-lager gummi ger 249% mer motståndskraft mot onödiga punkteringar i jämförelsel med Maxxis® Bighorn 2.0s. Kraften i EPS:en är uppgraderad för att med minimal kraft vrida runt däcken vart man än vill ta sig.  

SKYHÖGA 64 CM FJÄDRINGSVÄG

SKYHÖGA 64 CM FJÄDRINGSVÄG

Finns inget motstånd. RZR XP® Turbo S levererar 64 cm av skyhög fjädringsväg. Trots den massiva höjden ser vi till att forfarande leverera körkänslan med den låga tyngpunkten som ni hittar på den nuvarande XP Turbo.  

KRAFTFULLARE PÅ ALLA SÄTT

KRAFTFULLARE PÅ ALLA SÄTT

Vem som helst kan montera 32" på sitt fordon, men vår nya konstruktion ser till, till skillnad mot andra, att man kan hantera den ökade kraft detta medför. Det sitter starkare axlar och en ny utformning på bland annat A-armar ger högre markfrigång, 3 gånger starkare drivlina, förstärkt chassi och en mer robust motorkonstruktion med bättre kylförmåga.  

HÄNSYNSLÖS FRAMFART

HÄNSYNSLÖS FRAMFART

Industrin mäktigaste fjädring.
Så mjuk att den upphäver gravitationskraften. Så smart att den i stort sett skriver om Newtons lagar. RZR XP® Turbo S kombinerar den mest användningsbara fjädringsvägen på marknaden i kombination med det mest intelligenta fjädrinssystemet för att aktivt kunna utplåna alla hinder som kommer i dess väg.  

64 CM MAGISK FJÄDRINGSVÄG

64 CM MAGISK FJÄDRINGSVÄG

RZR XP® Turbo S ger dig marknadsledande 64 cm fjädringsväg som ser till att du kan köra på de mest otillfredsställande områden utan att du bottnar ut så hasplåten skrapar i marken.  

FOX 3.0 IBP LIVE VALVE SHOCKS

FOX 3.0 IBP LIVE VALVE SHOCKS

Fullt uppgraderade Internal Bypass FOX® dämpare med förbättrat kalibrering för DYNAMIX Active Suspension systemet som kontinuerligt under körning ser till att aktivt finoptimera den massiva fjädringen för bästa prestanda och komfort, oavsett om du kör i lägre hastighet och vill ha komfrot eller om du vill köra aggressivt i riktigt dålig terräng. 

DYNAMIX ACTIVE FJÄDRING

DYNAMIX ACTIVE FJÄDRING

DYNAMIX är framtagen och designad så att du numera slipper famla mellan olika förinställda lägen. Nu får du rätt inställning direkt för bästa komfort och köregenskaper när DYNAMIX automatiskt justerar fjädringen. Oavsett när eller vart du vill köra levererar DYNAMIX rätt fjädringsegenskaper. 

HELT NY DESING

HELT NY DESING

PÅ IN- & UTSIDAN
På insidan av denna best har förarmiljön fått en helt ny design — Naturligt snygg, intuitivt kontrollerbar och meningsfullt utformade detaljer. Gränslös komfort med ett rovdjurslikt utseende. Mörklagda helljus, lackerad i nyanser som tillsammans med en aggressiv utformning av LED-ljusen ger detta fordon ett utseendet som matchar det tänkta användningsområdet. 

NY FÖRARPLATS

NY FÖRARPLATS

En helt ny förarplats har sammansmälts med en nydesignad motorhuv som ger föraren bästa möjliga uppsikt framåt tillsammans med sportinspirerad, men fortfarande skön ergonomi i förarmiljön. Dessutom har man 4-punktsbälte samt det sportinspirerade Flat-Bottom Sparco® ratten standardmonterad från fabrik. 

SPORTINSPIRERAD FÖRARMILJÖ

SPORTINSPIRERAD FÖRARMILJÖ

Den djärva nya designen på instrumentpanelen, med uppdaterade mätare, ger dig bättre, fler och mer detaljerad information då du flyger fram i terrängen. Som standard sitter den 7-inch Ride Command® displayen bekvämt mitt i synfältet. Dessutom finns det flera förvaringsmöjligheter att lagra alltifrån mobiltelefoner till kläder. 

FÖRSTKLASSIG BELYSNING

FÖRSTKLASSIG BELYSNING

Uppseendeväckande bra LED belysning hjälper inte enbart till att ge RZR XP® Turbo S sitt aggresiva utseende, de ser till att hålla din valda väg välbelyst. LED ljus paketet innehåller mörklagda helljus, designade LED ljus fram, samt högt placerade och välsynliga LED ljus baktill.

TURBOLADDAT I MASSOR

TURBOLADDAT I MASSOR

Från ögonblicket du trampar ned foten på gaspedalen väcker du den kraftigaste och mest potenta RZR till liv med en rå men skön kraft som gör att du trycks in i sätet då du accelererar. Med en kraft som fängslar dig ser den aggressiva mappningen, tillsammans med turbon, till att ge dig en oemoståndligt kombination av rå kraft, hästkrafter samt ett vridmoment andra konkurenter bara kan drömma om.

SPETSKOMPETENS

SPETSKOMPETENS

Marknadens smidigaste 72”
Genom att kombinera en stadig hjulbas med en genom hjulen stabil roterande massa, är RZR XP® Turbo S framtagen för att ge bästa prestanda utan kompromiss gällande smidighet och tillförlitlig presicion i sina köregenskaper. Samtidigt uppnår inget annat märke samma smidighet ute i terrängen. Se videon så förstår ni!

RIDE COMMAND®

RIDE COMMAND®

Sammakoppla dig med dina kompisar oavsett körmiljö genom den revolutionerande Ride Command tekniken. Kommunicera, navigera, koppla samman, kartlägg och visualisera varje del av färden via den superklara 7" touchdisplayen. En display som dessutom fungerar då du har handskarna på.

GRYMMASTE RZR NÅGONSIN

RZR XP® TURBO S RZR XP® TURBO S
RZR XP® Turbo S

RZR XP® Turbo S

Ghost Grey
 • ProStar Turbo 925
 • 183 cm Bred
 • 64 cm/64 cm Äkta fjädringsväg
 • FOX® 3.0 Internal Bypass Live Valve Dämpare
 • 32” ITP® Coyote Däck (8-lagers)
 • 41cm Markfrigång
 • Xtreme Performanc Isolated Äkta On-Demand AWD/2WD.
 • DYNAMIX Active Suspension™
 • Ride Command® 7" Display
 • Premium Lackade Paneler
 • LED Accent Ljus & LED Huvudstrålkastare
 • Låga Dörrar & Aluminum Tak

Fakta

Motor & Drivlina
Fjädring / Bromsar / Däck & Fälg
Dimensioner
Egenskaper
Motortyp
2-cyl 4-takt Turbo DOHC
Cylindervolym (cc) / Hästkrafter
925cc
Bränslesystem
EFI
Växel
Automatisk PVT P / R / N / L / H
Drivlina
Hi Perf. On-Demand AWD/2WD
Cooling
Vätskekyld
Fjädring fram
Individuell med dubbla A-armar, 635 mm fjädringsväg. Justerbara FOX 3.0
Fjädring bak
Individuell med trailing-armar, 635 mm fjädringsväg. Justerbara FOX 3.0
Bromsar Fram / Bak
Hydrauliska skivbromsar
Parkeringsbroms
Parkeringsläge växellåda, låsningsbar handbroms
Däck fram
30 x 9.5-15; BFGoodrich
Däck bak
30 x 9.5-15; BFGoodrich
Fälgar
Aluminium
Maxlast fram / bak
- / 136 kg
Tankvolym
36 L
Markfrigång
406 mm
Längd / Bredd / Höjd
3022 mm / 1766 mm / 1873 mm
Axelavstånd
2286 mm
Torrvikt
679 kg
Sitthöjd
-
Cargo System
-
Max släpvagnsvikt
-
Drag
-
Instrumentering
Analog hastighetsmätare med digital MFD
Registreringsalternativ
Quad
Scrolla till toppen