Driving Change på Les 3 Dindes Animal Refuge i Frankrike

Polaris Off Road fortsätter sin Ranger Stories-videoserie i ett nytt ljus med introduktionen av initiativet "Ranger Stories: Driving Change".

Polaris har en fast övertygelse om att en produkt kommer till liv genom sina stora användningsområden och partnerskap men viktigast av allt, via människorna som använder den; Det är därför Polaris återigen har gett sig ut på en resa genom Europa, Mellanöstern och Afrika för att upptäcka och fånga hur dess kunder driver förändring tillsammans med Polaris RANGER. Ranger Stories: Driving Change är dedikerad till det goda som Polaris-kunder gör och inspireras av och Polaris-kunderna som arbetar hårt för att göra en positiv inverkan på världen.

Avsnitt 1 – Les 3 Dindes, Animal Refuge i södra Frankrike

Les 3 Dindes bygger på värdegrunden att varje djur - från den ädla hästen till den förbisedda kalkonen - ska behandlas med kärlek, omsorg och respekt, utan att göra någon skillnad mellan arter.

Les 3 Dindes välkomnar djur som har övergivits, misshandlats eller räddats från fall av vanvård, fabriksodling och laboratorier. Les 3 Dindes är en ideell förening dedikerad till djurens sak, för närvarande hem för 145 djur som nu kan uppleva livet till fullo. Fristaden har byggts för att ge djuren ett evigt hem som efterliknar deras naturliga miljö så nära som möjligt, med utrymme för att njuta av den vackra franska landsbygden. Effekten är synlig; varje djur har ett uppenbart band med teamet på Les 3 Dindes, återvinner sitt förtroende för människor, återupptäcker sina instinkter bland andra djurvänner och lär sig att de inte längre behöver leva i rädsla.

Först delen av serien "Driving Change" följer Polaris med Les 3 Dindes ägare och VD Lisa Fernandez, för att se vilken enorm skillnad omsorg, kärlek och uppmärksamhet kan göra för djurens liv. En långvarig vän till varumärket Polaris och själv en ivrig förare, Lisa använder Polaris Ranger XP 1000 för att hjälpa till att hantera den 30 hektar stora gården - inte bara med den dagliga utfodringen, medicinadministrationen och underhållet av trädgården för djuren som redan finns i fristaden, men också med utbyggnad och byggande för nya räddningsaktioner i framtiden.

Precis som Lisa och hennes team är Ranger XP 1000 redo att arbeta hårt varje dag. Med sin pålitliga Prostar® DOHC-motor är Ranger XP 1000 inte bara Polaris mest kapabla och bekväma Ranger hittills, utan den levererar också utmärkt tillförlitlighet och mångsidighet. Les 3 Dindes ligger i de böljande kullarna på södra Frankrikes landsbygd och behöver ett kapabelt terrängfordon för att nå alla hörn av fristaden. Från branta sluttningar och smala stigar till skogsområden och vidöppna fält tar Ranger teamet överallt med sina 33 cm markfrigång, 27,9 cm fjädring och enorma 27-tums Maxxis-däck. Inte nog med det, bogserkapaciteten på 1 134 kg används med släpvagnar för att transportera stora höbalar, och de många tunga hinkarna med foder och det stora lastflaket med en kapacitet på 454 kg ger inte bara laget tillräckligt med utrymme för underhåll och stängselförnödenheter, det är också praktiskt att ta med sig de många räddningshundarna som gillar att åka tillsammans med Lisa.

Les 3 Dindes förlitar sig på sina volontärer, sponsorer och bidragsgivare för att fortsätta sina vård-, behandlings- och räddningsuppdrag. För att ta reda på mer, besök www.les3dindes.org eller följ dem på Facebook och Instagram.

Är du redo att värma ditt hjärta?

Se det första avsnittet av Ranger Stories: Driving Change i Frankrike här.

--

FÖR YTTERLIGARE MEDIEINFORMATION OM POLARIS ORV-PRODUKTER, KONTAKTA POLARIS ORV MEDIAKONTOR PÅ PRESS@POLARIS-ORV.MEDIA.

Om Polaris

Som global ledare inom powersport är Polaris Inc. (NYSE: PII) banbrytande för produktgenombrott och berikande upplevelser och tjänster som har bjudit in människor att upptäcka glädjen i att vara utomhus sedan vi grundades 1954. Med en årlig försäljning 2019 på 6,8 miljarder USD, har Polaris' högkvalitativa produktsortiment inkluderar Polaris RANGER, RZR och GENERAL side-by-side terrängfordon; Sportsman 4/6 hjulingar; Indian motorcycles mellanstora och tunga motorcyklar; Slingshot moto-roadsters; snöskotrar; och båtar och pontonbåtar, inklusive industriledande Bennington-pontonbåtar. Polaris förbättrar körupplevelsen med delar, kläder och tillbehör, tillsammans med en växande eftermarknadsportfölj, inklusive TransAmerica Auto Parts. Polaris närvaro på närliggande marknader inkluderar militära och kommersiella terrängfordon, fyrhjulingar och elfordon. Polaris har stolt sitt huvudkontor i Minnesota och betjänar mer än 100 länder över hela världen.

Ett nytt elfordon