Polaris - Officiell leverantör till Race Of Champions 2023!

Det lyckade samarbetet inom motorsport fortsätter även 2023, där Polaris fordonsflotta medverkar både i rampljuset och i det nödvändiga arbetet bakom evenemanget.

Som världsledare inom Powersport är Polaris otroligt stolta över att ha valts även detta år till Officiell leverantör av till det stjärnspäckade Race Of Champions (ROC SNOW + ICE) 2023

Den 28-29 januari ser du stora världsnamn inom racing som bland andra Mick Schumacher, Sebastian Vettel, Travis Pastrana, Jamie Chadwick, Oliver Solberg, Valtteri Bottas och Mika Häkkinen m.fl. tävla på isbana vid Pite havsbad. Som ovan nämnt körs Off road-inslagen i tävlingen med Polaris turboladdade RZR XP PRO®. Utrustad med marknadens mest intelligenta och aktiva fjädring DYNAMIXTM 2.0 och FOX 2.5 elektroniska stötdämpare. Dess kraftfulla motor på ca 181 HK, den automatiska fyrhjulsdriften tillsammans med specialutrustning i form av extrema dubbdäck ger det rätta greppet och accelerationen. Maskinen är dessutom säkerhetsutrustad enligt gällande racingkrav. Trots att pulsen är extremt hög och vinnarinstinkten osar så kan man inte undgå proffsförarnas vita leenden lysa i kapp med den vita snön som yr utanför. Körglädje på högsta nivå! Så vem är det som slår fjolårsvinnaren tid detta år? Sébastian Loebs     Sébastian Loeb, som faktiskt vann Race Of Champions 2022 i en Polaris PRO XP? För övrigt och för er som missat det, så har Sébastian Loeb Racing Team nyligen skrivit på ett 5 årskontrakt med Polaris sedan dess. Läs mer om det på www.polarissverige.com

Du kommer att se Polaris-fordon som snöskotrar, fyrhjulingar och side-by-side’s, alla utrustade med en mängd olika tillbehör som t.ex band, plogar, hytter med mera. Fordon som används till såväl spektakulär show som arbete och förberedelser både inför och under Race Of Champions 2023 på snö och is vid Pite Havsbad. Vi brukar säga att det alltid finns ett jobb för en Polaris.

Missa inte den stuntshowen med Jonas Hedberg som gör sin omtalade backflip i en RZR i samband med andra galna stunts. - var på plats!

För barn och unga
Är du mellan 9 och 13 år har du möjlighet att testköra våra juniorfyrhjulingar i det inhägnade testområdet med målsman såklart. Håll dig uppdaterad kring tider och platser på www.polarissverige.com information kommer löpande.

Polaris fordon
Är du intresserad att investera eller bara nyfiken? -Kom och låt oss presentera våra senaste nyheter inom off road och snöskoter i Polaris egen utställning på ROC-området. Ta ett snack med våra återförsäljare på plats. Vi ses under Race Of Champions - Snow and Ice 2023 i Piteå!

Tävla
Var med och tävla om en oförglömlig co-driver-upplevelse med en av racingstjärnorna på plats i Piteå.
Följ oss på Sociala medier för att få mer information och tävla. FACEBOOK, INSTAGRAM
www.polarissverige.com

Om Race Of Champions
Race Of Champions (ROC) är en avgörande tävling inom global motorsport. Som i 30 år har gett publik och  världsmästare en unik man-mot-man-uppgörelse utformad för att jämna ut spelplanen och kröna världens allra bästa av de bästa. ROC bygger på en mångfald av discipliner från Formel 1, IndyCar och andra ligor inom open wheel, till de grusigare tävlingarna i NASCAR, World RallyCross och till och med MotoGP, när den reser till exotiska arenor världen över.

Om Polaris
Som global ledare inom Powersport är Polaris Inc. (NYSE: PII) banbrytande, när det gäller produktgenombrott och upplevelser som berikat människors liv världen över med att upptäcka glädjen i att vara utomhus. Detta sedan 1954 då Polaris grundades. Med en årlig försäljning (2020) på 7,0 miljarder USD, har Polaris ett högkvalitativt produktsortiment som inkluderar Polaris RANGER, RZR och GENERAL side by side-terrängfordon; Sportsman ATV; Indian motorcycles mellanstora och tunga motorcyklar; Slingshot moto-roadsters; snöskotrar; båtar inklusive industriledande Bennington-pontonbåtar. Polaris förhöjer körupplevelsen med kläder, tillbehör och delar, tillsammans med en växande eftermarknadsportfölj. Polaris närvaro på närliggande marknader inkluderar militära och kommersiella terrängfordon, fyrhjulingar och elfordon. Polaris med sitt huvudkontor i Minnesota där grundarna hade sitt ursprung i Sverige vilket gör att man extra stolt berättar att man nu betjänar fler än 100 länder över hela världen. www.polaris.com

ALL-WOMEN TEAM SUCCESSFULLY COMPLETE THE POLARIS OUTLANDING PROJECT IN ICELAND