Rzr PRO XP®
*Fordonet på bilderna kan visas i utförande och/eller med tillbehör som inte finns tillgängliga i Sverige.

Rzr PRO XP®

Pris från 296.720:- EXKL MOMS (370.900:- INKL MOMS)
EN NY PRESTANDAKLASS INTRODUCERAS

EN NY PRESTANDAKLASS INTRODUCERAS

Ta din körning till nästa nivå. Nyligen utnämnd till SEMA:s Powersports Vehicle of the Year, ger denna nya maskin högsta betyg i prestanda, smidighet, kapacitet och mångsidighet för de mest krävande terrängförarna. 

RZR PRO XP-egenskaper

RZR PRO XP-egenskaper

Den helt nya RZR PRO XP entrar scenen med en banbrytande extrem design. Genomtänkt från minsta detalj som gör den  svårslagen. En kombination av prestanda och branschledande egenskaper. 

PRO-PRESTANDA NÄR DEN ÄR SOM BÄST

PRO-PRESTANDA NÄR DEN ÄR SOM BÄST

PRO POWER

PRO POWER

RZR har fler segrar och mästerskap än någon annan, detta vinnande koncept har nu fått den nya kraftfulla ProStar-motorn som levererar fullständig off-road dominans med otrolig acceleration.

GRYM FJÄDRING

GRYM FJÄDRING

En industriledande 22" (55,9 cm) fjädringsväg på en 64" (163 cm) SxS, det är nästan lika mycket som en 70 "(177 cm) bred Turbo S. Detta höjer denna nya RZR till en helt ny nivå.

DYNAMIX 2.0

DYNAMIX 2.0

Full kontroll I höga hastigheter & tuff terräng, lättåtkomlig justering genom knappar på ratten där du justerar inställningar snabbt. Du har även ”X” knappen som tryggt tar dig genom plötsliga överraskningar i hög hastighet. Förbättrade Fox 2.5 Podium Live Valve stötdämpare som tar dig genom snäva svängar och över hopp på ett tryggt och bekvämt sätt.

PRO CHASSIT

PRO CHASSIT

Detta chassi är inget annat än en succé. PRO XP har 243,8 cm hjulbas vilket ger stabilitet, detta är 15,2 cm längre än det gamla chassit. Samtidigt ger det nya chassit en ökad smidighet som håller den valda linjen i kurvor bättre, bättre markfrigång även mitt under buken samt snävare svängradie. Inga kompromisser vad gäller kursstabilitet samtidigt som smidigheten och körbarheten förbättrats.

DESIGN MED UTGÅNGSPUNKT ATT FÅ MASKIN OCH FÖRARE ATT BLI EN ENHET

DESIGN MED UTGÅNGSPUNKT ATT FÅ MASKIN OCH FÖRARE ATT BLI EN ENHET

FÖRARPERFEKTION

FÖRARPERFEKTION

Du blir en del av nya PRO XP. Centrerad och låg förarplacering. Ny rattdesign med rak botten som är justerbar teleskopiskt i djupled samt höj- och sänkbar. Detta levererar ergonomisk perfektion 

PRIMAL ILLUMINATION

PRIMAL ILLUMINATION

Visuellt attackerande LED-belysning förbättrar inte bara sikt och synligheten kraftigt, det ger också den nya PRO XP den grymma look den förtjänar. Belysningspaketet innehåller nya LED-strålkastare, nya LED-baklyktor med hög synlighet och allt är bakgrundsbelyst med blå LED-accentremsor som lyser upp förarmiljön i natten. 

PREDATOR DESIGN

PREDATOR DESIGN

PRO XP är oöverträffad i form och ger dig milt sagt full uppmärksamhet. Förfinad med nya komponenter för överlägsen passform, briljant ytbehandling, och tydlig status med sin karaktärist hotfulla och högpresterande LED-belysning.

VIKTIGT MED FÖRVARING

VIKTIGT MED FÖRVARING

Mer lagringsutrymme än du är van vid. Stöttåligt fack är tillagt samt, ett större handskfack,  ett låsbart centrumfack för att ta med dina saker under körningen.

BRUTAL STYRKA

BRUTAL STYRKA

Starkare och tåligare på alla möjliga sätt 

MER AV ALLT

MER AV ALLT

Vi byggde inte bara det mest formidabla side by side-utseendet någonsin - vi såg till att det var det tåligaste också. Med tiotusentals testmil i ryggen är den nya PRO XP starkast där det behövs som mest. 

FÖRDUBBLAD LIVSLÄNGD PÅ VARITORREMMEN

FÖRDUBBLAD LIVSLÄNGD PÅ VARITORREMMEN

En helt ny design på variatorerna som är mer öppen än tidigare ger ett mycket större luftflöde genom variatorernas komponenter. Detta kombinerat med ett ökat varvtal på Sekundärvariatorn, vilket ökar luftflödet ytterligare, skapar en kraftigt förbättrad kylning av variatorsystemet. Effekten av detta blir fördubblad livslängd på remmen och ett variatorsystem som reagerar blixtsnabbt vid gaspådrag.

EN DRIVLINA SOM TÅL DET MESTA

EN DRIVLINA SOM TÅL DET MESTA

Denna drivlina är den starkaste vi någonsin skapat. PRO XP har 8 gånger starkare drivaxlar, en förstärkt växellåda och 3 gånger starkare frontväxel. Allt detta är förpackat i det starkaste chassi vi någonsin producerat, ett chassi utan skarvar och bultförband. 30 tums hjul är inget problem på den här maskinen.

ROBUST RAM

ROBUST RAM

100%ig kvalitet - Denna PRO XP är brutalt stark. Alla kvalitetsuppgraderingarna från RS1 och Turbo S packas ihop in i den här maskinen och görs än bättre. 

RIDE COMMAND®

RIDE COMMAND®

Koppla upp den revolutionerande Ride Command-tekniken. Kommunicera, navigera, anslut, spåra och visualisera varje ögonblick med en klart lysande 7 tums touchskärm, som kan hanteras med handskar på vilket är en stor fördel.

ROCKFORD FOSGATE® AUDIO

ROCKFORD FOSGATE® AUDIO

Ett  fabriksinstallerat och fullt integrerat ljudsystem anpassat för terräng. Rockford Fosgate har konstruerat och designat speciellt för PRO XP-plattformen, med två främre högtalare under instrumentbrädan, och två främre diskanter på A-pelarna. Med ambitionen att vara det kraftigaste och mest högpresterande system som branschen någonsin har hört, konstruerat av de finaste materialen och byggd för att vara oerhört robust och tålig.

UPPLEV POWER OF PRO

Rzr PRO XP® Ultimate Rzr PRO XP® Ultimate
RZR PRO XP® Ultimate

RZR PRO XP® Ultimate

Cruiser Black
White Lightning
 • DYNAMIX Active Suspension 2.0™
 • Rockford Fosgate® Premium Ljud
 • Ride Command® 7" Display
 • Premium lackade paneler
 • LED Accent Lights & LED Head Lights
 • Justerbar teleskopisk ratt med rattknappar för bästa fokus & kontroll
 • 20"/22" (50,8 cm / 55,9 cm) Markfrigång
 • FOX 2.5 Live Valve Shocks
 • 30" ITP Terra Hook Däck
 • Xtreme Performance Isolated True On-Demand AWD/2WD
 • Äkta fyrhjulsdrift

Fakta

Motor & Drivlina
Fjädring / Bromsar / Däck & Fälg
Dimensioner
Egenskaper
Motortyp
2-cyl 4-takt Turbo DOHC
Cylindervolym (cc) / Hästkrafter
925cc
Bränslesystem
EFI
Växel
Automatisk PVT P / R / N / L / H
Drivlina
Hi Perf. On-Demand AWD/2WD
Cooling
Vätskekyld
Fjädring fram
Individuell med dubbla A-armar, 508 mm fjädringsväg. Justerbara FOX 2.5
Fjädring bak
Individuell med trailing-armar, 559 mm fjädringsväg. Justerbara FOX 2.5
Bromsar Fram / Bak
Hydrauliska skivbromsar
Parkeringsbroms
Däck fram
30 x 10-R14 M71
Däck bak
30 x 10-R14 M71
Fälgar
Aluminium
Flakmått, längd / bredd / höjd
660 / 450 / 292 mm
Maxlast fram / bak
- / 136 kg
Tankvolym
45,4 L
Markfrigång
368 mm
Längd / Bredd / Höjd
3200 mm / 1630 mm / 1873 mm
Axelavstånd
2438 mm
Torrvikt
735 kg
Sitthöjd
-
Cargo System
-
Max släpvagnsvikt
300 kg
Drag
-
Instrumentering
RIDE COMMAND® 7 ” Glove-Touch Display: DYNAMIX 2.0 Visualizer, Digital display, Inbyggd GPS, håll koll på varandra med Group ride , Topografiska kartor, Bluetooth- och USB-smartphoneanslutning, AM / FM Radio, Intercom som är kompatibelt med Sena-headset (tillbehör), Rockford Fosgate Premium-ljud (inklusive 2 diskanter, 2 främre högtalare och extern 400W Amp) Dual sweep och analoga knappar med 4" LCD Rider Information Center: Välj mellan blå eller röd bakgrundsbelysning och ljusstyrka, Programmerbara serviceintervaller, hastighetsmätare, varvräknare, milräknare och trippmätare, klocka, timmätare, växelindikator, bränslemätare, temperaturmätare voltmeter, servicelampa och felkoder, säkerhetsbältespåminnelse, strömuttag.
Registreringsalternativ
L7e
Scrolla till toppen